12/03/2013

California love

Pikaset moikat täältä meren toiselta puolelta! Näiden parin päivän aikana on tullut shoppailtua, käyty leffassa, syöty hyvin ja podettu jetlagia:D Oltiin leffassa kattomassa tää Delivery man ja äiti nukku melkein koko elokuvan, haha… Oon kuullut että aikaeroon tottuminen kestää yhtä monta päivää kun tunneissa on eroo. Eli kun Suomessa on 8 tuntia edellä, niin kestäis 8 päivää xd Ollaan sitä ennen jo Suomessakin!
Huomenna luvassa vähän lisää shoppailua ja illalla nään varmaankin mun vanhoi koulukavereita:-) Nyt nukkumaan, kello on puol 9 ja simahdan iiiihan pian moimoiiii!

4 kommenttia:

 1. Kivoi kuvii! (:
  Kun tehän asuitte siel Calis sen puolvuotta (?), nii ehtiks siinä ajassa tutustuu hyvin ihmisiin tai tunsitko niinku ittees yksinäiseks siellä? :-D kysyn vaa siks, ku mietin että jos menisin sittenki vuoden sijasta puoleks vuodeks vaihtoon, mut mietin vaa että ehtiiköhä siinä ajassa tutustuu keheenkää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo asuttiin puol vuotta ja ehtii tutustuun aika hyvinkin! pitää vaan alottaa heti ekasta tapaamisesta lähtien ettei sit jää niihin viimesiiin kuukausiin:) ja ei kannata kertoo et oot siel vaan puol vuotta, koska jotkut varmaankin suojelee itteensä ettei sit haluu tutustuu hyvin semmoseen jota kaipais tosi paljon jos tajuut mitä tarkotan. tai mä en ainakaan kertonut kellekään et ollaan vaan puol vuotta siel:)

   Poista
 2. pakko kommentoija toho anolle et oon kuullu että ei kannata lähtee vaan 6kk vaihtoo vaa suoraa 10kk koska se aika menee kuitenki niin nopeesti ja kaikki ketkä on ollu sen puolvuotta on harmitellu sitä et miks mä lähin vaa puoleks vuodeks.. ja hei mite pitkää te sara ootte siellä calissa nyt :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5 päivää calissa ja 2 Vegasissa:)

   Poista