8/05/2013

ripari

Pari tuntii sitten kotouduin riparilta ja sen takia oon pitänyt vähän hiljaiseloo tääl blogin puolella. Oli kyl ihan huippu viikko, yks kesäloman parhaista! Ajattelin ennen tota leiriä että ei hemmetti mihin oon oikeen menossa, mutta oli paras ripari ja sain paljon uusii kavereita:) Hirvee ikävä jo takas :D
Mitä mieltä te ootte riparista?:) Ne kyl pitää kokee ihan itse, ei tätä fiilistä voi sanoin kuvailla!

22 kommenttia:

 1. kävin oman riparin kolme vuotta sit ilkossa!!:)

  VastaaPoista
 2. oletteko sinä ja Joel enään yhdessä? kun ei ole kuulunut teistä yhdessä mitään pitkään aikaan ja sun istas ei ole enää kuvii Joelista?

  VastaaPoista
 3. mä tykkäsin tosi kovasti kans omasta riparista ja voisin käydä uudelleen sen leirin ihan huippu tunnelma:) ootte kaikki tosi kauniita:)

  VastaaPoista
 4. ripari oli kyllä ihan parasta.. !

  VastaaPoista
 5. olittekste joelinkaa tuolla toistennekaa? oliks yhtää sellast jäistä tai vaikka katoitte vahingossa monta kertaaaaaaaaa toisianne sillee vähä vaivautuneesti :D:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me ollaan kavereita joelin kaa et ei ollu vaivaantunuttta:)

   Poista
 6. mun ripari kokemus oli ehkä huonoin ja kamalin ikinä.. vettä sato ku viimestä päivää, pättiniemi oli maailman huonoin vaihtoehto ja ripari porukka oli täynnä sellasia ihmisiä joiden kanssa en vaan tuu toimee.. paras juttu vielä, et ootin sitä niin paljon ja jouduin pettymään... Onneks jollakin se onnistu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikää varmaan ärsyttää!:(

   Poista
  2. Munki ripari oli aivan täyttä tuskaa! ja jouduin kans petymää ku puol vuot venasin riparii!!

   Poista
 7. Mikä sun insta on :)?

  VastaaPoista
 8. eevaankeliumi tap tap tap tap

  VastaaPoista
 9. voiei itelläki tuli ikävä riparia tuolla ilkossa kun kattoo näitä kuvia...:( kävin itekki riparin kesäkuussa, ilkko oli kyllä hyvä mesta!:)

  VastaaPoista
 10. oliks joeli samalla riparilla :/ ?

  VastaaPoista