2/11/2013

don't fear the enemy that attacks you, but the fake friend that hugs you

Heips! Oli ihanaa tehä äskön hiki hatussa lumityöt, kun heti mun jälkeen tuli joku tilattu lumiaura ne tekemään... Jepjep mutta viikonloppuna sai taas hölläillä, nää seuraavat pari viikkoo on mun osalta tosi kiireisiä, etukäteen jo vähän stressaa :/
Kouluun piti lukee toi Slummien miljonääri, joten halusin myös kattoo ton elokuvan et sisäistäisin sen kirjan jotenkin paremmin. Ne olikin sit aika erilaisia, tosta kirjasta tykkäsin mut toi leffa ei oikeen muhun kolahtanut. Leffoista puheen ollen käytiin eilen kattomassa 21 tapaa pilata avioliitto ja ite ainakin tykkäsin :)
Torstaina tosiaan lähen Eerikkilään pariks päivää ja hirmusesti kokeita on tulossa, huhhhuh. Mutta ei voi muuta kun jaksaa opiskella ahkerasti... Hyvää viikonalkua!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus taas kerran:)! Tykkään sun blogista ihan hirveesti ja tää on jotenki vaa nii mahtavax) oot oikeesti tosi huippu tyyppi vaikka en sua oikeestaan tunnekkaan, mut oot silti niin sympaattinen ja oma ittes etkä esitä mitään! yksinkertasesti vaa nii mahtava persoona ja tosi kaunis!:) tää kommentti on nyt kyl iha turha mut ajattelin vaa tulla kerranki kertoon mitä mieltä oon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos oot ihan huippu ihana kuka ikinä ootkaan! ja ei tosiaan ollut turha kommentti, pistit hymyn mun huulille :)

   Poista
 2. minkä takia olit surullinen tänään?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vaa semmosta pikkusta et ei mitää vakavaaa :) älä huoli!

   Poista
 3. Mitä tossa sun Amarillon annoksessa on? Tai mikä se annos on nimeltään :) Näyttää erikoisen hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi en muista ton nimee mutta siinä oli bataattiperunoita, lohta, tota kastiketta ja sit jotain katkarapusekotusta :) Oli kyl hyvääää! mut Amarillonhan ruokalista kai muuttu joku pari päivää sit et en sit tiä onks siel viel tota xD

   Poista
 4. mun kaveri(jätkä) niin on kans menossa eerikkilään :)

  VastaaPoista