10/29/2012

you show the lights that stop me turn to stone, you shine it when I'm alone

Tän viikonlopun tosi kivat suunnitelmat siirty kaks viikkoo eteenpäin mun lastenhoitokeikan takia, mutta silti on taas takana yks tosi mahtava pidennetty viikonloppu! Lastenhoito meni hyvin ja ihan kivasti tuli rahaa taskuu :) Kävelin sieltä kotiin joskus puol kahen aikaan yöllä (he siis asuvat tossa ihan vieressä, ei täällä muuten mihkään kävelis siihen aikaaxd) niin arvatkaa kuinka paljon pelästyin tota sairaan isoo kissaa joka oli meidän naapurin edessä! Se oli joku kolme kertaa mun kokonen ja sen pää heilu puolelta toiselle:O Creepy...
Eilen oltiin viellä vikan kerran Halloween hauntissa ja vihdoin pääsin niihin pelottaviin taloihin! Kiljuttiin siellä vaan äidin kaa koko ajan ku meitä pelotti niin paljon! Hahhah juu mutta ei mulla muuta, hyvää kouluviikon alkua sinne lumiseen suomeen:) Ootte ihania<3

10 kommenttia:

 1. toi harmaa neule on ihan tajuttoman ihana ! ja terkkuja sinne täältä lumen keskeltä! =)

  VastaaPoista
 2. Applebees on paras ravintola x) me käydään siä aina himo usei :D ihania kuvia taas ja goivottavasti sulle tulee hauska halloween sielä :)

  VastaaPoista
 3. löysin sun blogin ihan sattumalta, tää on ihan mahtava, oon lukenu sun kaikki postaukset! :D sait kyllä uuden lukian.:)

  VastaaPoista
 4. mikä toi halloween haunt siis on?:)ja tää on mun lemppari blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainii unohin selittää! se on silleen et huvipuisto on aina halloweenin aikaan semmonen 'haunt' et siellä on kaikkee haunted houseja eli niinku taloja jossa on kaikkee pelottavii juttui ja pitää kulkee läpi ja näiii ja sit siellä ihmisten seassa vaan kulkee kaikkii pelottavii tyyppei ja niis laitteiski! ja ne vaa säikäyttelee sua haha:) mutta kiitti paljon hyvä että tykkäät!

   Poista