10/10/2012

I'm in motherfucking FINLAND!!!!!

Jeeee oon niin onnellinen! Tulin yllätyspikavisiitille Tampereelle lauantaiyönä ja on ollu ihan mahtavat pari päivää täällä. Toivottavasti siis ymmärrätte etten oo postaillu:) Kaikkee kivaa tekemistä oon saanu mahtuun näin lyhyelle ajalle, onneks! Kameran jätin Kalifornian mantereelle, joten arvaattekin jo varmaan että kännykkäkuvii on tulossa... Kaikki oli tosi yllättyneitä kun tulin ja oli kiva kerranki olla salaperänen ja olla kertomatta kellekkää;) Muttajuu takas lähen jo lauantaina ja sitä ennen vielä paljonpaljon tehtävää.. Nyt lähenkin jo nukkuun nii jaksaa vielä painaa pari päivää täydellä tehol;)
 1. Täällä on himo kylmää!! 2. Toka yö täällä oli ihan hullu jetlagin takia ja valvoin sen yön sanajahdin kans. 3. Namnam Joelin kaa ruokaa<3 4. Haha iskä halus kattoo ton ku käytiin siä Alcatrazis ja oli scaryy!
1. Molemmilla Hullujen päivien Peakin hupparit.. nolot 2. Vihaan tätä nilkkaa perkele 3. Kävin kampaajalla! 4. Vaihdettiin Hipan kans vähä takkei xd
1. Jeee menos lääkärii 2. Oli himo hyvä!! Joelki tykkäs miesstrippareista, no eivaa;) 3. Toi on ihan sika pahaa!! Mut oli pakko ottaa kuva ku Joel osti tota ja toi on nii hyvän näköstä mut yööökk... 4. Piti kaivaa kaapista talvitakki ku täällä on säät kylmenny!

2 kommenttia:

  1. Sulla on niiin ihana blogi!!:) Oli pakko lukee monta postausta:)! Oot asunu amerikassa?:o Miks ja kui pitkää?:)) Ja oot tosi nätti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos!!:) siis asun vielläki, asun tän koko syksyn:) mun isäpuoli on täällä töissä

      Poista