9/27/2012

palmut huojuu, hot dog tuoksuu ja kromi kiiltää, Amerikan kotka liitää

Heeeeipodei! Sunnuntaina oltiin tosiaan San Fransiscossa. Tää oli mun kolmas kerta tänä syksynä, mutta mun isä ja sen naisystävä ei oo ikinä käynyt sielä joten pääsin taas sinne! Se on hassuu, että vaikka Frisco on aika lähellä meitä,  sielä on aina tositosi kylmä ja tuulista ja täällä meillä päin just toisinpäin. Onneks sunnuntaina sielä ainakin paisto aurinko:) Käytiin Alcatrazilla joka on se vankilasaari, Angel Islandilla joka oli aivan ihana ja illalla vielä ajettiin iskän pyynnöstä Golgen Gaten läpi, mutta oli niin sumusta (esimerkiks kuudennesta kuvasta huomaa) ettei sielä näkyny oikeen mitään xd Käytiin myös maailman toisiks isoimmassa Macy'sissä ja se oli valtavan kokonen! 

10 kommenttia:

 1. ihania kuvia niinku aina!:)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Ei vitsi, mäkin haluisin päästä käymään Alcatrazilla :-D

  VastaaPoista
 3. nää on upeita nää kuvat!! hyi mää en ois uskaltanu mennä jonnekki vankilasaarelle kun miettii et mitä siä on tapahtunu:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!:) haha nii olihan siä vähän pelottava tunnelma:d

   Poista
 4. Miks musta tuntuu et käyt koko aika ravintolas syömäs?:o No hyvä jos on rahaa siihe....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistäs nii päättelet:D ja täällä ravintolaruoka on halvempaa ku suomessa

   Poista
 5. Joo siis anteeks jos loukkasin..ei ollu tarkotus..Eiku oon kattonu noit sun aiempii postauksia nii niissä oot aika usein laittanu et lähet syömää mut tajusin et ethän sä kumminkaa ees joka päivä postaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo et loukannu ihmettelin vaa! juujuu okei:D

   Poista