9/14/2012

far away but still so near, you can blame it on my crazy heart

Moiiip! Oon just menossa unten maille mutta tulin viel nopee postaan ennen viikonloppua:) 
Ollaan saatu jo arvosanoja eli vähän niinkun jakson jälkeen saa aina tietää miten on mennyt. A on tietenkin paras, sitten B, C, D ja F on sit hylätty. Ite oon saanut matikan molemmista kursseista A:n, sciencesista eli vähän niinku kemia/maantiedosta C:n, enkusta A:n ja historiasta B+. Itelläni ei oo mitään tavoitteita noiden arvosanojen suhteen, koska i dont give a fuck miltä mun todistus näyttää syksyl ku ei se mee mihinkään näytille:p 
Tosta tokasta kuvasta vielä sen verran että meinasin alkaa itkeen ilosta kun pystyin taas hölkätä ees vähän normaalin näkösesti... Luulin etten kykenis siihen viel moneen kuukauteen! Jalka naksuu vaan aika kivan kuulosesti (ja tuntusesti) joka askeleella. Onneks se on menos paranemaan päin, en malta oottaa päästä pelaan futista täällä:)
Viikonlopulle ois kivaa tekemistä luvassa! Huomenna perjantaina ois Bernicen pizza party eli mennään ravintolaan tyttöporukalla ja sen äiti tarjoo (haha kuulostipa tyhmältäxd) ja lauantaina ajateltiin lähteä ajeleen vesipuistoon. Sunnuntaina iskä ja sen naisystävä tulee Suomesta tänne viikoks, kiva nähä niitä  piiiitkästä aikaa ja saada ruisleipää! Hyvät viikonloput ihanuudet!

5 kommenttia:

 1. tää sun blogis on tosi kiva!:) onks sulla ollu mitään vastoinkäymisii siellä?:)kun kaikki vaikuttaa niin täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) no ei ny muuta ku toi mun jalan loukkaantuminen:/

   Poista
 2. Onko tossa viimesessä kuvassa teijän koti????? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helessä, toi on ravintola xD

   Poista
  2. Aaa... Okei ;D Ja oot toosi nättiii!!! :)

   Poista