8/26/2012

I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry

Helouuu! Tulin pikasesti postaan vaikka mun on pian pakko päästä nukkuun!! Kello on täälä vasta 10 mutta väsyttää niin paljon että nukahdan tähän pian xd Eka viikko koulussa ohi ja kivaa sielä on tähän asti ainakin ollut! Meillä oli eilen englannin kielen sanakoe ja se meni mun omasta mielestä ihan hyvi ekaks kokeeks. Ens viikolla mulla on vielä algebran eli matikan koe, huuuiiii... 
Ostettiin tollanen mini Sasha meidän keittiöön kun me kaikki ikävöidään sitä ihanuutta:( Tavattiin äidin kanssa meidän naapuri ja niillä oli samanrotunen koira kun Sasha on. Kerrottiin sille Sashasta niin se pyys mua lenkittämään niiden kultastanoutajaa joku päivä! Jeee se oli tosi ihana:)
Mun porukat osti pari päivää sitten auton ja tuodaan toi varmaan ens syksynä Suomeen. Toi on sikasiisti auto, rakastuin tohon
Juuuu mutta nyt on pakko mennä nukkuu, hyvät viikonloput sinne meren toiselle puolen! Pistäkää kommenttia ja kysymyksiä ja ihan mitä vaan, vastaan mielelläni:)


14 kommenttia:

 1. onko ees hiuka söpö toi tropicana mehupullo:o !!

  VastaaPoista
 2. Näyttää täällä blogissa vähän semmoselta, et saat kaiken mitä haluut. vähän vaan vingut et "isi saanko raahaa pitäs ostaaa vaatteita" ni vastaus kuuluu "joo ota tosta heti satanen".
  Et varmaan pärjää aikuisena yksin kun oot tommonen lellittykakara joka ei haluu mitään muuta kun vaan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnet varmaan mut vähän liianki hyvin sanookses noin? Mun pitää siivota ja auttaa kaikessa että saan rahaa. Ja mun isä ei ees asu täällä vaan suomessa, että sinuna en puuttuis mun asoihin kun et niistä tiä mitään

   Poista
 3. öö mitä hittoo noi jotkut anonyymikommentit?? itte tiiän saran ja voin sanoo et se on ihana ja ilonen ihminen eikä tosiaan mikään lellitty kakara niinkun jotkut täällä väittää.. Mutta siis tää blogi on tosi hyvä ja aika mielenkiintosta lukee mitä siel kaukana tapahtuu kun elämä on vähän erilaista :)!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Mulla on ihan hirvee ikävä! Ja noille anonyymeille tiedoks vaa et turha tulla valittaa , koska sara on tooosi ihana ihminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos bella<3 mullaki on sua hirvee ikävä!! tuun käymään suomes vähän yli kuukauden pääst että onneks sillon nähään:)

   Poista
 5. Tää ny ei liity yhtään aiheeseen, mut laitan ny tähän uusimpaan postauseen et näät tän:) Niin missä hotellissa te olitte sillon viime Lontoon reissulla, ja olikse hyvä hotelli, ja oliko hyvällä paikalla? :) Ja missä kaupoissa siel kannattaa käydä Hollisterin, Abercrombien, Victoria's Secretin ja näitten lisäks? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muista sitä hotellin nimee sori!!:D mut se oli tosi hyvällä paikalla, se oli niinkun siinä china townin vieres:) ja oli hyvä hotelli! ja mun mielestä noiden lisäks ainakin pull&bear ja jos haluu jotai halpaa nii primark. ja kannattaa käydä sielä westfieldin ostoskeskuksessa:)

   Poista
 6. tää on iha sika mielenkiintone blogi!:) tykkään lukee tätä! päivitä nii usei ku pystyt en jaksa oottaa uusii postauksii:) oot nätti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!:) yritän parhaaniii:)

   Poista
 7. helveti hieno auto! jag gillar!

  VastaaPoista