7/07/2012

spain part 1

Aaaaah voi vitsi ku latasin nää kuvat koneelle nii tuli semmonen tunne et haluun tonne takasin! Oli tooosi kiva loma, paljon aurinkoo tuli otettua ja oli ihanan lämmin koko ajan! Käytiin aika paljon shoppailemassa mutta ite en löytänyt melkeen mitään:( Tokana päivänä mentiin tommoselle ihme köysirata-ajelulle vai mikäköhän toi on? No kumminkin, tollaseen koppiin mentiin siis sisään ja sen avulla noustiin tonne vuorille. Siellä oli tosi upeet maisemat! Mutta joooo, tulee vielä part kakkonen ja enempää en sit jaksa tehä:p Nyt lähen tekeen vähän omatoimista ja sitten kavereiden kaa, heipodei!

14 kommenttia:

 1. hei kysyn ny tässä että näät tän, nii onko ne hiusten kasvua nopeuttavat lääkkeet auttanu? ja oot ihan sika nätti ja rakastan sun blogia!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne ainaki mulla:) mut siis ne tietty kasvaa pikkuhiljaa ettei vaan yhtäkkii nii sitä ei välttämättä nää nii selvästi vaik ne ois kasvanu:) ja kiitos!

   Poista
 2. oii ihania kuvia! me meinattii mennä kans tommoseen gondolijuttuu tai tommosee mut sehä makso iha tajuttomasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No joku 25 kai ei ny iha hirveesti?:p

   Poista
  2. hahah mitä ihmettä, sillo se makso joku 50 e per henkilö ja meitä oli 6 ihmistä..:D joko se oli sit eri paikka tai sit siel on vähä hinnat laskenu :D

   Poista
  3. Aijaaaa no oli varmaa eri paikka?:D

   Poista
 3. ooi määki olin tua patri vuotta sitte ja meki mentiin tommotteella kondolilla sinne ylös. siellä oli aivan järjettömästi haukkoja sillo ! kaipaan kans tonne...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaaa meidän aikana ei kyl mitään haukkoja ollu!:D ja jep sama:(

   Poista
 4. oot kunnojäkäri t.tiiät kyll

  VastaaPoista
 5. mikä kamera sul on?

  VastaaPoista
 6. näitkö sitä poikaystävääs tuolla:)? näyttää tosi ihanalta !! mäkin tahon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me nähtykkää ku meillä oli pienii kommunikaatio ongelmii ku sen puhelin ei oikee toiminu:D mut nii olihan siä ihanan näköst!

   Poista