7/18/2012

don't leave something good to find something better. once you realize you had the best, the best has found better


Heloouu! En oo paljoo kameraa käyttäny kun ilmat on ollu niiiiin sateisii, joten tossa pari kollaasia mun puhelimesta. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää tää Suomen kesäsää, vai voiks tätä enää kesäks sanoo? Mutta on tässä parina päivänä kaikkee hyvääki ollu! Hyvää musiikkia, Joelia, Ideaparkissa käyntiä, reenitauon loppumista (!!!!), uusien nappisten käyttöä, järvessä uintia huonolla ilmalla, punttisalii, uus mekko kavereiden rippijuhliin, Sasha, myöhään valvominen ja nukkuminen, hyvä ruoka, uudet puhtaat Converset, Kalifornian suunnittelu, kaverit... Satiin muuten kirpparimyynissä joku 140 euroo ja sain siitä puolet eli 70! Kyllä kelpaa:) Tänään on ohjelmassa nähä Saaraa ja toivottavasti Ellaakin kun en oo niitä pitkään aikaan nähnyt kun ne oli riparilla.  Nyt lähen siivoomaan huonetta heipodeeei!:)

11 kommenttia:

 1. kaisää tajuut että olisit voinu pestä ne conssit? niistä meinaa lähtee sillo lika tosi hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juujuu tajusin mut siis mulla on lyhytvartisetkin nii neki on aika huonos kunnos nii noi uudet otan käyttöön vasta kun lähetää kaliforniaa:) ja en käytä niitä pitkävartisii oikeen kesällä, eikä se siitä riipu onks ne likaset

   Poista
 2. Oon nyt seuraillu sinun blogii tosi kauan, vaikka en oo koko ajan itekään blogii pitäny, mut täytyy vaan sanoo että sinun blogii ei koskaa kyllästy, ja vaikutat ihan mahtavalt ihmiseltä!:)

  http://t-piece-of-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kiva kuulla että jotkut tykkää:)

   Poista
 3. käytäkkö stringei

  VastaaPoista
 4. mistä ostat sun conssit?:) sun blogis on aivan ihana ja noi sun holisterin vaatteet on ihania<3 ja oot tosi kaunis ja vaikutat tosi mukavalta:)

  VastaaPoista