6/12/2012

fake friends are like shadows: they follow you in the sun but in the dark they leave you alone

Helouu! Eilen kävin nopsasti kaupungilla. Mun piti ostaa jotkut kirkkaan väriset shortsit, mutta missään ei ollu mitään kivoja! Äidin kanssa skypeteltiin kun se on Kaliforniassa ja se oli ostanu mulle farkkushortsit ja onhan mulla jo parit kaapissa, joten päätin luovuttaa shortsien etsimisen. Jotain muuta kivaa mä kyllä löysin;)
Anniinan blogissa huomasin ton ihanan Ginan huivin, se oli pakko saada koska mulla ei oo mitään huivia syksyks Kaliforniaan! Sen pakkaan ehdottomasti mukaan:) Sen lisäks ostin samasta kaupasta tommosen raitapaidan, jossa selkäosa on pitsiä. Tommosta kattelin jo Lontoon Forever 21:stä, mutta en sitten ostanu. Hintaa huiville ja paidalle tuli kolmisenkymppiä, mutta mulla oli joku kortti jolla sai 15 euroo alennusta, eli hinnaks jäi se 15 euroo, ei paha!! Niiden lisäks ostin taas kerran hiuspillereitä, en tosiaan pystyis elään ilman niitä, ne on ihan parhaita :)
Illalla pidettiin vielä joukkuelaisten kanssa kotikatsomo Englanti-Ranska ottelus! Oli tosi kivaaaa:)  
Ja viellä semmosta asiaa mulla oli, että löydettiin asunto Kaliforniasta! Ehkä vähän myöhäseks meni, ku lähetään sinne kumminkin jo alle kahen kuukauden päästä:D Mutta onneks löydettii ettei tarvi kadulla nukkua. Oon tosi innoissani pääsen sisustaan sen iiiihan kokonaa jeeeeee!
Voi eiii tulipa paljon tekstiä.. Mutta ei voi mitää hyvää kesäloman jatkoo ja toivottavasti joku jaksaa lukee näitä mun höpötyksiä!
Joelkin tykkäs tosta huivista:)

28 kommenttia:

 1. mitäs aattelitte tehä joelinkaa sillon ku muutat kalforniaaaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mikään muutu eli ollaan ihan yhes se koko aika:) tuun onneks käymäämn täällä ja joel ehkä siellä, tosin se on tosi epävarmaa mut ehkäpä!

   Poista
 2. tooosi random kysymys mut aattelin laitta tän tähä uusimpaa postauksee nii näät sen :D niii siis ku sul on sitä hawaiian tropic juttua nii onks se auttanu? miten se niiku toimii ? onks se joku itseruskettava ? onks siin aurinkosuojaa? jaa mist ostit sen ja paljo makso ? :D kiitos kauheesti jos jaksat vastaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mun mielestä vähän auttanu:D siinä on niinkun suojakerroin 15 mut samalla se ruskettaa vähän enemmän ku ne normaalit:) ostin sen stokkalta ja tais maksaa joku 8-12 eurooo, hitsi kun en yhtään muista!

   Poista
 3. oho katos oot löytäny uuden kaupan hollisterin lisäks !

  VastaaPoista
 4. kauvan te siis asutte kaliforniassa?:) oiii itekki haluisin asua siellä:)

  VastaaPoista
 5. onks toi evonia hyvää?:D jaja kui paljon se maksaa?:)
  ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Maksaa joku 26 euroa:) kiitos paljon!

   Poista
 6. voi katoin ihan toiveikkaana ton linkin et kukas anniina on ostanu jonku ihanan huivin mutta sehän olin minä! :D kiitos kuitenkin linkkauksesta, tuli pari lisälukijaa ;) ja toi huivi on kyllä aika unelma ....

  VastaaPoista
 7. hitsi mitä sulle ja joelille käy ku asut sie kaliforniassa ?!?:( ootte dream pari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin tossa ekalle anolle samaan kysymyksee:) mutta kiiitos<3

   Poista
 8. jatkahan sä postailuu viel siel kaliforniassaki?:) ja ois kiva saada postauksii sillee matkanvarrelta et kuinka se sun huoneen sisustus etenee!

  VastaaPoista
 9. maksaako kaliforniassa asuminen paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika paljon mut ollaan säästetty siihen jo pitkän aikaa ja mun isäpuolen työpaikka maksaa sit ne lennot

   Poista
  2. sori ku utelen, mut mitä sun isäpuoles tekee työksee?:o ei tarvi vastata jossei haluu mut toi työpaikkaha on sun kannalt unelma ku pääset nii monesti jenkkeihi, ja nytte kaliforniaa asuu, ku mää haaveilen vielä siitä et jos joskus kerran pääsisin jenkeis käymää! postailetha sieltä
   sitte välillä:)? ehkä mun matkakuumetta vähä helpottas ku saisin sun kuvie ja postauksie kautta nähä millast siel teil o:)

   Poista
  3. joo no voin kertoo et se tekee ohjelmia puhelimii yms mut yrityksen nimee en kerro:) joo yritän toki postailla sieltä mahdollisimman usein kun kerkeen!! ja toivottavasti säkin vielä pääset jenkkeihin joskus!:)

   Poista
 10. sulla on tosikiva blogi!!:) liittyisin lukijaks, mutta toi ei anna nyt liittyä toi blogger o:!

  www.minka-mylife.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) joo tossa on ollu jotain ongelmaa mut yritän saada sitä korjatuks:o

   Poista
 11. sulla on ihan paras blogi! älä välitä noist anoist!:( oikeesti ah rakastan noita su vaatteita!:D ootte jopen kaa nii söpöi:):) + pitkät postaukset siis et on tekstiiki on just parhaita!:) vähä helmee et pääset asuun californiaan postaile sieltäki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo nähny tätä soriii:o mutta kiitti tosi paljon!:) juu en välitä niist ja juuuup:))

   Poista
 12. Oii ihanaaaa kaliforniaan! 5kk menee ihan nopsaa, siis että ei kannata murehtia sun ja tuon joelin suhteesta, it's not easy but you gonna survive girl! Asuin itekin Norjassa äidin luona 4 ja puol kk ja hyvin kesti mun ja poikaystävän suhde kun vaan uskottiin siihen yhdessä;)Ootte yyyyybersöpö pari! Onnea ja menestystä teille, oot tosi kypsän olonen muutenkin ja tykkään blogistas! HOLLISTERRR;) HATERS(poors) GONNA HATE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin mäkin uskon!!:) kiitos tosi paljon!

   Poista
 13. Missä tota evonia myydään?

  VastaaPoista