5/06/2012

you're the type of boy I would make a sandwich for

 käytiin pikasesti Joelin kaa eteläs:))
Heloou!:) Kiiva viikonloppu takana, pian pitäs lähtee viä peliin. Perjantai meni reeneissä niinku aina yleensäkki ja eilen kävin juokseen Coopperin ja sitte oltiin keskustassa Jennin ja Joelin kaa ja siellä nähtii aika monii muitaki:) Tänään käytiin pikasesti äidin kaa Ideaparkis mutten oikeen löytäny mitään. Eilen kumminkin ostin pari juttuu mut kuvailen ne vaikka myöhemmin! Ens viikolla pitäs keräillä jo jotai kasvei kasvioo, motivaatio aika lähellä nollaaa!!:D Mutta nyt lähen pois koneelta kun on jo tän ääres aika monta tuntii vierähtäny... Enää neljä koetta ja sitte lomalle!:)


13 kommenttia:

 1. voi saraaa ootte nii ihania joelin kaaaa!! <3

  t. ex vaimo

  VastaaPoista
 2. paljo juoksit coopperis?:)

  VastaaPoista
 3. ooksä seiskalla? miks oon aina luullu et kasilla:o

  VastaaPoista
 4. oot tosinättti (: ps.paljo juoksit coopperis ?

  VastaaPoista
 5. oot iha nätti, mut oon nyt lukenu sun blogia vähän aikaa ja sulla on aina hollisteria päällä? yritäkkö olla joku hollister tein??! kuulin mun kaverilta et oot aika ärsyttävä....mut joo iha hyvä blogi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaaa no hollister on mun mielestä hyvä merkki nii pidän sitä nii paljo ku haluun:D ja ei kiinnosta vittuakaa sun kaveris:))

   Poista
  2. joo mutta älä lyö

   Poista
 6. mitä? ooksää seiskal, mitä vittuu, oisin vitosesta voinu lyödä vetoo et oot jossai amikses tai jtn. joo täs näkee tän mite hyvi kuvien perusteel veikkaan ikää.... no mut joo, hyvä blogi c: !

  VastaaPoista
 7. Juoksikko 2,5km cooperis? (:

  VastaaPoista