2/16/2012

who do you think you are, running aroung leaving scars

Moikkaa! Himo tärkeitä kuviii taas kerra, en oo päässy oikee ulos kuvailee! Mut huomenna pitäs ottaa kamera kouluu mukaa ni jos huomenna tulis vähä enemmän kuvii:) Mun ystävänpäivä muute meni kivois merkeis syömäs ja punttisalil! Jaja tänää oli toosi kiva päivä pitkästä aikaa! Oli joku liikuntapäivä ja 9-11 oli luisteluu ja päästii sitte kotii:) Käytiin tyttöjen kaa Hesessä ja katottii hetki Penkkareita:) Joel tuli siitä sitte meille ja  sen jälkee mulla oli kampaaja ja käytii kattoon mulle lasketteluhousui, joita ei kumminkaa löytyny. Illaks menin viä puntille! Tuntu himo pitkältä tää päivä ku oli kerranki vaa pari tuntii kouluu:) Mutta nyt lähen vetää viä rahkat nassuu ja sitte Täykkäreiden kautta nukkuu. Ja hei teitä on jo 74, woou ihan sika huikeeta!

4 kommenttia:

 1. sori random kysymys mut mil kuntosalil käyt? :D

  VastaaPoista
 2. öö tää ny ei liity mitenkää tähä postauksee mut sun hiukset on niin ihanat et ihan pakko kysyy:) käytäkkö jotain hiustenkasvuu edistävää jutskuuu ? jos käytät niin mitä ja mistä se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!:) käytän joo ja ne on Evonia-merkkisiä ja maksaa joku 21-27 euroo ja niitä saa ainakin Stockmanneilta ja Sokoksilt!:)

   Poista