11/09/2011

it's hard to forget someone who gave you so much to remember

Heelou! Parina viime päivinä on tapahtunu tosi paljon kaikkee, sori kun en kerenny postailla:( Sunnuntai-iltana kävin kattomassa Paranormal Activity 3 ja se oli tosi hyvä ja pelottava!! Kannattaa tosiaa mennä kattoon jos tykkää kauhuelokuvista.
Maanantaina oltiin tyttöjen kanssa Wayne's Coffeessa! Oli tosi kiva nähä niitä pitkästä aikaa:) Mentiin sieltä Stokalle, jossa mulle ja Saralle sattu nolo juttu... Se meidän pysäköintilippu tippu ratin väliin! Oli hieman noloo mennä kertoon sille myyjälle joka vaan naureskeli siinä:D...
Tiistaina ja tänään oon ollu kavereiden kanssa ja reeneissä! Oon kattonut paljon Täykkäreitä ja nyt aattelin kattoo OC:ta ekasta tuotantokaudesta lähtien:) Eli taidan nyt suosiolla lopettaa näihin kuvii ja mennä kattoon sitä OC:ta. Heido:)
59,90/Gant
 Ostin tommosia hiusten kasvuun auttavia pillereitä, mun mielestä ne on ainakin auttanut, mutta en sit tiiä:D Noilla oli hintaa joku 21 euroo.
3,50/Stockmann
13,90/Stockmann (tää tekee ihanan mattaihon!)

6 kommenttia:

 1. !!!! Oon yrittäny kasvattaa hiuksiani jo aika kauan mutta ny vasta näin tollaset pillerit! Osaatko kertoo niiden käytöstä yhtään? tai siis kuinka kauan niitä täytyy käyttää tms? :) Toi matta"voidekkin" vaikuttaa tosi hyvältä!! :)

  VastaaPoista
 2. kerro si toimiiks noi ihmelääkkeet:D

  VastaaPoista
 3. oii mistä tommosia pillereitä saa?:)

  VastaaPoista
 4. Anniina: no noita pillereitä saa apteekeista ja jostain stockmannilta yms. mutta en voi vielä varmaks sanoo että ne toimis! niissä on siis jotain vitamiinejä jotka auttaa hiusjuuria kasvattamaan sitä hiusta:) ja tossa mun 21 euron paketissa on niitä kapseleita 56 ja niitä pitää ottaa 1 päivässä. voin kertoo sitten vähän enemmän ku oon kauemmin testaillut!:)

  enni: joo mä kerron:)

  mmatilda: Stockmannilta on noi mun omat mutta niitä saa apteekeista:)

  VastaaPoista
 5. tee sit joku arvostelu noista hiuskapseleistd!:)

  VastaaPoista