5/01/2011

klara vappen hyvää vappua good labor day

Mooi! Mun vappu meni kivoissa merkeissä, vaikka eka oli vähän epätietosuutta kaikesta:) No kumminki, aamusta Saara tuli meille, me vaan puhuttii ja naurettii ja sitten lähettii Saaralle syömään. Ella tuli sinne ja lähettiin vapputorille. Vapputori oli aika täynnä, eikä sielä oikee ollu mitään, ni ostettiin Saaran kaa noita karkkeja ja lähettiin kolmistaan Koskarissa käymään. Käytiin parissa kaupassa ja ostin Stadiumista hyppynarun reeneihin:) Siihen tuli Elisa, yks Ellan kaveri ja mentiin sen kaa hetkeks sinne koskarin ylimpään kerrokseen samalla kun ootettiin Riinaa ja Pinjaa.

Nähtiin Riina ja Pinja ja mentiin viidesteen Linkosuohon ku ootettiin bussia, jolla mentäis Julialle. Myöhästyttiin siitä bussista... No, ootettiin seuraavaa ja käytiin One Wayssä ja Stokalla. Mentiin sitte seuraavalla bussilla Julialle. Ella ja Saara meni siinä vaiheessa kotiin syömää. Pinjan ja Riinan kaa oltiin ostettu Julialle ja Paavolle tuliainen, tollasia pitkiä karkkeja ja niiden piti syödä niitä samalla tavalla ku Kaunottaressa ja Kulkurissa! Oi se oli niin söpöö:)

Meidän piti lähtee meille, mutta ku venailtii bussia ni Ella ja Saara soitti et mentäis niille. Siellä me pelattiin ihan sikakivaa korttipeliä jonka nimi oli Karitsi! Tai joku Karitsa:) Mää en yleensä tykkää korttipeleistä mut se oli ihan sika hauskaa! Sen jälkeen Riina ja Pinja lähti, eli oltiin Ellalla Ellan, Saaran, Julian ja Paavon kaa. Alettiin täyttään vesi-ilmapalloja ja sit mentiin ulos heitteleen niitä! Kaikilla oli vaan kaks, joten ne loppu aika nopeesti ja ei jaksettu (eikä osattu) täyttää lisää:) Katottiin sitte Jersey Shoree ennen ku lähin Paavon ja Julian kanssa bussilla. Olin siis joskus 20 vaille 11 kotona. Mutta oli kyllä kiva vappu, kiitos kaikille!

8 kommenttia: